ABoUT uS

SOCIAL MHDEIA

SOCIAL MHDEIA


SOCiAL MHDEiA

Ποιοι είμαστε;

Μια ομάδα ανθρώπων -γνωστών κι αγνώστων μεταξύ τους- που έχουμε ακόμη τη δυνατότητα, να πληρώνουμε (η έτσι έστω νομίζουμε) τους υπέρογκους τηλεφωνικούς λογαριασμούς μας για πλασματικές ταχύτητες και προβληματικές συνδέσεις και την πολυτέλεια, να σερφάρουμε στο διαδίκτυο σχεδόν καθημερινά.

Γιατί SOCiAL MHDEiA;

Θέλαμε να δώσουμε μια πιο Ελληνική απόδοση στον όρο και μια προσέγγιση που εκφράζει όσο γίνεται περισσότερο αυτό που κάνουμε εμείς, γι αυτό και καταλήξαμε στο Μήδεια (απ’ την Ελληνική μυθολογία κι απ’ την τραγωδία του Ευριπίδη) δίδοντας όμως ταυτόχρονα, τη συγκεκριμένη αλληγορική διάσταση του «καρφώματος/εντοπισμού» των κειμένων και της «μαγικής» μετατροπής τους σε εικόνα και κάτι διαφορετικό.

Τι είναι το SOCiAL MHDEiA;

Ανέκαθεν είχαμε την προσωπική ανάγκη κι αναζητούσαμε ως τρόπο φυγής απ’ την αφόρητη καθημερινότητα, κείμενα κι ατάκες που μας έκαναν να γελάμε, να προβληματιζόμαστε, να εξελισσόμαστε και ήταν αφορμή για συζητήσεις και χαβαλέ με τις παρέες μας.

Πόσα απ’ αυτά όμως μπορείς να αναζητήσεις, να εντοπίσεις και σ’ όσα τελικά το καταφέρεις, πως θα μπορέσεις να τα διαδώσεις -επώνυμα- ξανά;

Κάπου εδώ λοιπόν έπεσε η φαεινή ιδέα κι ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. – Γιατί δεν τα κάνετε εικόνες; – Γιατί δεν ξέρουμε. – Ναι αλλά ξέρουμε ποιός μπορεί να σας βοηθήσει. Και κάπως έτσι χτυπήσαμε για ακόμα μια φορά την πόρτα της kittaro team και η ιδέα μας πήρε έτσι «απλά» -χάρη στις εκπληκτικές ικανότητες τους-, σάρκα κι οστά (θενξ παίδες).

Μπορεί να γίνει και το δικό μου κείμενο εικόνα;

Ναι. Αν έχεις λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργά ή γρήγορα θα το εντοπίσουμε. Αν τώρα τα λαγωνικά του SOCiAL MHDEiA δεν σε έχουν βρει ακόμα, αν δεν έχεις κάπου λογαριασμό, αν θες να κάνεις πρόταση γάμου (κομμάτια να γίνει), αν δεν μπορείς άλλο να περιμένεις για να αναγνωριστεί η αξία σου και να ξεκινήσει η λαμπρή σταδιοδρομία σου, τότε και μόνο τότε, μπορείς να μας ενημερώσεις εσύ με τη δημοσίευση του -δικού σου κειμένου- με μέγιστο όριο τους 140 χαρακτήρες, στην ανάλογη ενότητα του SOCiAL MHDEiA στο φόρουμ ZAXARi CLUB (είναι απαραίτητη η εγγραφή σου στο φόρουμ). Φυσικά κι ακολουθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το κοινοποιούμε, το κρατάμε επτασφράγιστο μυστικό.
SOCiAL MHDEiA | FEEL THE MAGiCCoPYRiGHT | TeRMS oF USe

May 25, 2020
0

Search